Vad är kundnyttan?

Jag säljer Stubbetid® till varenda chef och ledare som behöver. Som behöver inventera, rensa och sortera, ta hand om sånt som försummats, förankra sitt självledarskap så att det alltid sitter i ryggraden, ta reda på mer om sina existentiella drivkrafter – själens tanke och idé med livet – och sedan integrera detta inre och personliga ledarskap i vardagen så att det även optimerar det professionella och operativa sättet att leda och följa människor, medarbetare och familjemedlemmar.

Självklart är du som min presumtiva kund intresserad av kundvärdet och nyttan med Stubbetid® – för just dig.

Min primära målgrupp är företagsledare och andra ledare som ser nyttan med egen personlig och inre utveckling som ett bidrag till de människor som de arbetar för och med. De ledare som tänker ett steg längre och redan vet att det de gör med sig själva gör de också för andra. Som vill ge sig själva uppdraget att använda mer av sin egentliga kapacitet för att kunna hjälpa sina medarbetare att göra detsamma.

Jag gillar raka rör, korten på bordet, att säga som det är!

– det är så jag jobbar när jag arbetar med ledares förmåga att se sig själva, i kontakt med sin kärna och få med själen i sitt ledarskap.

Stubbetid® är en tid för ditt ledarskap som du ska boka minst en gång under din livstid. Du kan med fördel boka in det kontinuerligt, till exempel fyra gånger om året. Eller i den takt och omfattning som fungerar optimalt för dig.

Varför?

För att det här sättet att arbeta med dig som människa ger dig tillgång till och grepp om ditt livs ledarskap, privat, socialt och professionellt. Det kartlägger HELA dig och vad du behöver och kan göra för att lösgöra mer av din egentliga kapacitet. Det vässar ditt ledarskap inifrån kärnan och ut. Att göra en sådan personlig “retreat” kontinuerligt underhåller det som är viktigt för dig i livet, för att du ska fungera optimalt.

Varför? är en grundfråga i mitt sätt att arbeta där vi stöter på hinder och begränsningar som jag till vardags kallar “obalanser”. Vi tittar på bakomliggande grundorsaker till dessa obalanser för att du ska få ännu några nycklar till hur du fungerar och varför. Vilket i sig optimerar din funktion som människa och ledare.

Stubbetid® förankrar ditt ledarskap i existentiella värden som kommer att spela roll när din tid på jorden går mot sitt slut.

Japp. Stora, djupa och stundtals svåra frågor står på agendan när du anlitar mig. Varför vänta med dem tills livet kräver dem av dig? Stubbetid ger dig möjligheten att reflektera över svaren på det du behöver fråga dig för att gå framåt och vidareutvecklas.

Din visdom, din kapacitet, din förmåga att se andra människor och deras själ, deras egentliga kapacitet, kommer inifrån

Resultatet av ditt arbete med dig själv under Stubbetid kommer att ge ringar på vattnet till de människor som är viktiga för dig och ditt livs verksamhet. Hemma och på jobbet. Det i sig kommer att påverka lönsamheten på flera plan.

Om jag nu lyckats fånga ditt intresse, din nyfikenhet, det där som finns inom dig som ännu inte fått komma fram och till sin rätt – kontakta mig! Så pratar vi mer om vad jag kan göra för dig.

Aryel Walett
Livs- och ledarskapsutvecklare med fokus på människan och själen
0733-80 99 25
aryel@stubbetid.se