Till dagens ledare!

Du och din visdom behövs. Det finns anledningar till att just du valt att jobba som ledare och en av dessa anledningar kan vara att du dagligen påverkar många med ditt ledarskap, din vision och din värdegrund. Så vad är din djupaste visdom? Vad är du här för att föra vidare till dem som ska ta över och i sin tur föra sin visdom vidare?

Ju djupare och bredare du får grepp om din existentiella drivkraft och ditt livsuppdrag desto mer kan du göra för mänskligheten. På så sätt får ditt ledarskap högre mål och mening, större än dig själv.


Jag vet, det kan låta djupt och till och med “flummigt”, högtravande och inte direkt kopplat till det vi tillskriver ett operativt och verksamt ledarskap.

För en del är det helt ointressant att förankra sitt professionella uppdrag i en djupare tanke och idé om livet. Men för dig som är här för att göra skillnad, som vill göra avtryck och framför allt hjälpa andra att utvecklas och fylla sina funktioner med det som är viktigt för dem. För dig är det här på riktigt.