Självledarskap – En signal inifrån kärnan och ut

Det är fredag morgon och jag summerar samt reflekterar över veckan som gått. Man kan säga att jag har min egna lilla mini-Stubbetid här i min hörna av världen.

Veckan har inneburit premiär på min föreläsning “Självledarskap – För ett liv utan bakdörrar”, nätverkslunch i Stockholm, nya kontakter som kan vara mycket viktiga för framtiden, insikter om mitt egna ledarskap, en artikel om Stubbetid, nätverksfrukost med ett lokalt gäng driftiga affärskvinnor, viktiga beslut för affärerna, tankar om frihet att vara och driva sitt företag på det sätt som är helt rätt hela vägen inifrån och ut.

Självledarskap utgår från den inre kompassen, personligt inre ledarskap, och vad människan själv vill, innerst inne. När drivkraften, energin och signalen till känsla, tanke och handling kommer hela vägen inifrån kärnan, det jag kallar själen, är det vi kommunicerar ut förankrat, trovärdigt och hållbart.

När ett företags ledare, ägare och visionär mejslat fram och förankrat sin vision och värdegrund, och sitt ledarskap, inifrån sig själv, genomsyrar det hela verksamheten och gynnar arbetsmiljö, medarbetares utveckling och funktion samt lönsamhet på fler plan än resultatet på sista raden.

Det vill säga att vinsterna i relation till insatsen visa sig i både ekonomi och andra områden som bidrar till hållbarhet.

Stubbetid är inte en kurs i ledarskap. Aryel arbetar dynamiskt och låter varje klients unika behov sätta agendan för samtalen och övningarna. Det är en nyckelaspekt och särskiljer henne från många andra ledarskapsutbildningar, som ofta fokuserar på att “lära ut” ledarskap. För henne handlar det istället om att varje chef ska hitta sin väg.

– Utdrag ur en kommande artikel, länk till hela artikeln infogas inom kort.

Tack

Jag vill säga tack!

Till de människor som jobbar för så kallade win-win situationer och relationer. För inspirerande föredrag med kärnfulla budskap. För möten, de snabba och kraftfulla, de längre och berikande, handslagen och ögonkontakten, för engagerade deltagare, frågorna, nyfikenhet och intresse och människans generösa förmåga att bjuda på sig själv och dela med sig av sina erfarenheter, tips och råd!

Arbetet med ledarskapsutveckling stärks av att vara närvarande i och ta hand om sitt eget självledarskap. Det kan leda till olika resor, möten och kontakter som tycks synkroniserade bara för dig och din verksamhet. Ta vara på dem. Var uppmärksam.

När du behöver tid för inventering, optimering, förstärkning inifrån din egen kärna och åter landa i det som är ditt sätt att leda – din verksamhet, dina medarbetare, ett projekt eller ett team – så finns det alltid möjlighet till Stubbetid.