Privatperson

Är livet inte riktigt som du vill ha det, innerst inne?

Tänker du att din livssituation och omständigheter står i vägen för dig? Att du bara ska få gjort det där som du står mitt i och sen ta dig tid till att växa som människa.

Tänk om!

Det du tycker står i vägen för dig är i själva verket vägvisare till självkännedom. Du kan med hjälp av dina obalanser ta reda på varför du är där du är, till vilken nytta då och vad du kan göra för att bygga balans och funktion inifrån och ut. Du kan också upptäcka vad du är ämnad att göra när du ändå är här, på jorden.

Vad vill du förändra och hur?

  • Vad ger dig mål och mening?
  • Vad ska du med dina obalanser till?
  • Vad vill du med ditt liv, egentligen?

Att på riktigt ta reda på vad din grundtanke med livet är ger dig energi att genomföra det du är här för att göra, i vardagen.

Livet är här och nu, ditt att leva och leda på ditt sätt

Jag tänker att du har en inre längtan efter något mer.

Att hitta balans inifrån den du är, innerst inne. Att göra skillnad. Att förverkliga det där du går och tänker på.

Du vill ha hjälp att förstå mer om din djupaste drivkraft, ditt inre ledarskap, vad och hur du kan göra för din riktning framåt. Du är nyfiken på vad som håller dig tillbaka, vad du kan släppa taget om och vad du ska fokusera på för att växa i dig själv. Vardagen, måstena, livet, din sysselsättning och du som människa fungerar bättre förankrat i djupare mål och mening.

Du kan vara kvinna eller man, mamma eller pappa, anställd eller arbetssökande, gift, sambo eller singel. Oavsett vem du är, vad du gör och vem du lever med utgår vi från dig som människa.

Din Stubbetid®

Det får ta den tid det tar

En konsultation kostar 2000 kr inkl. moms och tar 2-4 timmar.

Ibland är det tufft att själv skapa inre balans i livet för att orka med det runt om. Då är det tur att Aryel Walett finns!

Carina MånssonEntreprenör och mamma