Med naturen som samtalsrum

Vad kostar det att låta bli att ta hand om dig själv?

Du är viktig och livet är för kort för att du ska gå miste om att komma till din rätt, men tillräckligt långt för att du ska ta vara på din egentliga kapacitet. Boka en konsultation med mig och lär känna dig själv ur nya perspektiv, med öga för själen och din existentiella drivkraft. För att fungera fullt ut som människa.

Här pratar vi livet, själen och självledarskapet

För ditt personliga växande utgår vi från ditt aktuellt behov av vägledning.

Vi rensar bland det som står i vägen för dig och utforskar vem du är och vad du vill, innerst inne. Vi kartlägger hela dig och stärker dig att använda mer av din egentliga kapacitet. 

Vilken riktning och energi vill du ha i ditt liv?

Med dig hem har du en plan som du kan följa för att fortsätta växa i dig själv. 

Upplägg och kostnad

Du berättar vad du vill ha hjälp med. Vi träffas i Ystad, utanför min mottagning, för att gemensamt ta oss ut i naturen. Under promenad i skogen, eller vid havet, pratar vi om det som är aktuellt för dig. Efter promenaden tar vi oss tillbaka till min mottagning där vi sammanfattar och konkretiserar vad du behöver göra.

Konsultationen är 3 timmar lång och tar en halvdag i anspråk med transport till och från naturen. Fika och frukt ingår. Pris 1500 kr
Priset gäller privatperson och inkluderar moms. 

Med naturen som samtalsrum

Mitt uppdrag är att vara din personliga resurs

Som bollplank och vägledare ger jag dig feedback på det jag ser och hör. Jag ställer frågor och ber dig reflektera över vad som är viktigt för dig. Du får möjligheten att förankra och göra det som är viktigt för ditt personliga växande och din tid på jorden.

Högt i tak, lite jäklar anamma och ett gott skratt tar oss långt

Snart 20 års arbete med personlig livs- och ledarskapsutveckling har lärt mig att ha roligt på vägen gör det jobbiga lättare. Människor anlitar mig för att jag är energi-givande, välbehövligt tuff, ”genomlysande”, rak och att jag ger råd. Ta dig själv på allvar och gör nytta av det du får med dig för hållbar förändring. 

Aryel till din tjänst

BOKA HÄR

Det här är Energiologi.

Vi identifierar problemet
Vi frågar varför.
Vi söker inåt o bakåt.
Vi förstår.
Vi neutraliserar o balanserar.
Vi förstår.
Vi agerar.
Vi bygger balans o funktion.