Ny plats – Nya möjligheter!

I samband med ett konsultuppdrag befinner jag mig i norra Bohuslän under hösten och vintern 2018/2019. Här jobbar jag med verksamhetsutveckling och i “skarpt läge” i den verksamhet jag är med och utvecklar. Arbetsplatsen ligger på en plats som inte kan kallas något annat än magisk.

Stubbetid®, kärnan i min verksamhet, är det min själ och mitt hjärta pulserar för. Här tar jag emot företagsledare, egna företagare och personliga varumärken, privatpersoner enskilt och i par för en halvdags eller helt dygns program för förändringar i livet, stärka självledarskap och integrera livsuppdraget i vardagen. Det vill säga det som personen har i sin djupaste existentiella drivkraft vars energi fyller på inifrån och ut i det som är viktigt, det som behöver hanteras och det som behöver göras för att personen ska må gott och fungera som bäst.

Att LEVA sitt livsuppdrag kan innebära så många saker. En del hittar vad de vill arbeta med och göra i någon form av livsverk medan andra hittar sin grundenergi som hjälper dem att välja förhållningssätt i det de gör, både privat och professionellt. De flesta blir medvetna om både och. Vad som är deras grej, vad de behöver göra för att uppnå sina personliga mål och det de är här på jorden för.

Det professionella ledarskapet stärks av självledarskapets personliga aspekter och inifrån kommande kraft, vision och värdegrund. Det är som att företagsledaren förankras i något som inte går att ta på men som sprider sig som ringar på vattnet i det uppdrag han eller hon befinner sig i. En “stomme” och ryggrad som hjälper dem att göra det de ska, det som ingår i jobbet, hela vägen inifrån och ut så att själen i företaget syns, känns och levereras både internt och ut till kund.

Privatpersoner, enskilt och i par, är här för att landa i och ta hand om sig själva, vårda relationen och stärka hur de fungerar och vill fungera som människor. Ofta hittar de nya perspektiv och ökad kunskap om sig själva som ger dem energi att fortsätta bygga och förankra det som är viktigt för dem, som utgår från själ och hjärta. Paren utvecklas individuellt och som team där vi ser de naturliga olikheterna som egenskaper ämnade att komplettera varandra.

Personliga varumärken förankrar sig, sin vision och värdegrund i kärnan, det jag kallar själen, och får på så sätt en stabilare grund att stå på som hjälper dem att välja riktning för sin verksamhet. Det har ofta hänt att koncept utvecklas och nya ben kommer till som stärker företagets profilering och genomslagskraft.

Handen på hjärtat. Vad är viktigt för dig, egentligen? Det är lätt att låta vardagen rulla på och missa möjligheterna att sätta sig ner (på en stubbe eller en klippa vid havet) och reflektera, visualisera och förankra det som är grundläggande för livet, dig som människa och ditt personliga växande. Vad vill du egentligen göra av din tid här, på jorden?

Det är inte alltid helt enkelt att få fram svaren på de där djupaste frågorna själv. Därför finns jag. För att hjälpa dig mejsla fram det som är du, din innersta drivkraft, din grundenergi och vad din själ har tänkt sig med ditt uppdrag här som människa. Det är mitt livsuppdrag – att hjälpa andra hitta sitt.

Under “Hur går det till?” hittar du information om upplägget av och vidare under priser kostnaden för Stubbetid®. Det är en investering för livet som ofta ger avkastning på många och oväntade sätt. Jag brukar fråga vad det får lov att kosta att låta bli att ta hand om sig själv, sin energi och det som är viktigt, innerst inne.

Hör av dig! 

Ring, maila eller skriv till mig på messenger om du vill prata om vad jag kan göra för dig.

0733-80 99 25
aryel@stubbetid.se

Facebook