Många frågor, och svar, på en stubbe!


Företagsledare

Privatperson

Egen företagare

Medarbetare

Personligt varumärke

Mamma

Pappa

Livspartner

Kvinna och man


– Vi är alla människor…

…av samma skrot och korn… Men med olika behov, perspektiv, egenskaper, uppdrag, drömmar, visioner och livsmål.

Livet är ett företag och vem kan vara en bättre chef över ditt än du själv?

Inre ledarskap och självledarskapet optimerar vår funktion som människa och vår förmåga att ta hand om och hantera det som livet serverar. Att sätta sig ner och lyssna inåt, ta sig själv på allvar och ta reda på sin existentiella drivkraft kan mycket väl tyckas abstrakt och svårt att greppa, men det är viktigt. Nu. Inte sen. Sen kan vara för sent.

Livet är här och nu, ditt att leva och leda på ditt sätt.

Det abstrakta går att koka ner till konkret användbara verktyg, för vardagen, för ledarskapet, för det du vill skapa, där du vill göra skillnad, när du vill förändra, utvecklas och gå framåt med mer av allt det som är du.

Vilka är dina viktigaste ledord för ditt livs verksamhet?

Att mejsla fram det som är viktigt, på riktigt, och omsätta det i praktiken skapar ringar på vattnet som påverkar ditt liv, dina relationer, din yrkesroll och de människor du har runt dig och som du i din tur påverkar med ditt självledarskap. Hur vill du gå före?

Stubbetid® ger dig mer själ i ditt livs ledarskap.

Vad gör du här, på jorden, egentligen? Är det rimligt att spara de djuplodande frågorna med de livsviktiga svaren tills livet kräver det av dig eller tills det är för sent?

Hur mycket får det kosta dig, ditt liv och din verksamhet att låta bli att inventera din egentliga kapacitet?