Mål och mening när det skiter sig i alla hörn…

Nej, kartan för livet och verksamheten är inte densamma som för ett år sen. Men när jag tittar ett år framåt och var jag vill vara då ser jag tydligt att det är samma livsuppdrag, samma värdegrund och vision som fyller på med kraft inifrån och ut. Kraft jag har nytta av nu när inte livet ter sig riktigt så som jag vill.

Missförstå mig rätt – “offerkoftan” åker på och av och jag växer mer och mer ur den för varje dag 😉

Nej, den här tiden mitt i livet kanske inte blev riktigt som jag tänkt mig. Men kan det vara så att det faktiskt är något mycket bättre, mer hållbart och livskraftigare som lurar bakom hörnet. Ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden, som för att få ett halmstrå att greppa när det i nuläget är motigt prövande. Det händer nya saker hela tiden som grusar den lilla plan jag hinner lägga mellan varven. Vad är grejen med det?

Det är som att jag står öga mot öga med min själ och en gång för alla måste fatta!

Det är lätt att vara klok när livet flyter på och inga större livsomvälvande omständigheter är med på banan. Så är det ju först när det händer saker som vi utmanas på den plattform och i den förankring vi tycker oss ha skapat för oss själva, familjen och verksamheten. Det är då vi kan komma närmare oss själva och det som är viktigt, på riktigt.

Vad vill du med ditt liv egentligen?

Frågan tycks ställas om och om igen då nya omständigheter radar upp sig och står givakt som för att kolla hur jag reagerar och agerar. Jag är trygg i att jag alltid hittar tillbaka till mig själv även om jag går vilse, tappar fotfästet och river mitt hår mellan varven. Jag är trygg i mitt livsuppdrag. För när det kommer till att finnas där för andra, hjälpa, stötta, balansera, vägleda och dela ut en och annan spark i baken landar jag alltid mitt i det som är min gedigna grund.

Det är därför jag går här på jorden.

Igår skrev jag om MÖTET på social media. Utan det skulle livet kännas ganska innehållslöst. Men då menar jag också möten människor emellan som bygger på närvaro, förmåga att lyssna, ta in, lyhördhet, respekt och välvillighet. Där själen får vara med och glimta till. Såna där möten som vi känner oss påfyllda av. Tänk om det är så att den människa du upplever dig få energi av egentligen öppnar dörren till din egen energikälla, inom dig, och att du kan gå iväg med den. Vilket oberoende. Du har det du behöver inom dig.

Såna möten vill jag vara med och skapa.

Med Stubbetid och i andra sammanhang, både privat, socialt och professionellt. Jag skapar rum och tid för människan att upptäcka sig själv och sitt livsuppdrag som i sin tur stärker henne och honom i deras vardag, det de brinner för, deras ledarskap, deras relationer och hur de hanterar det som händer i deras liv. Jag är ingen expert på ledarskap eller relationer, men jag är jäkligt bra på att hitta mål och mening, syftet med det som sker, och det som medföljer; en djupare självkännedom kopplat till livsuppdraget. Den energi som människan är här för att göra skillnad med och ge vidare.