Vem är människan och själen i dig som ledare?

Tänk om varje ledare kontinuerligt tog sig tid att inventera sig själv. Att komplettera ledarskapsutbildning med “utbildning” i sig själv. För att förankra hållbarhet inifrån människan och ut i företaget.

Vem är du och var kommer du ifrån? Hur fungerar du och varför? Vilken är din naturliga kapacitet som ska få komma till sin rätt genom ditt livs ledarskap, ditt självledarskap, det där som genomsyrar hela dig, hela tiden? Vad klappar ditt hjärta för, där innerst inne?

När jag pratar existentiell drivkraft med “mina” ledare här på Stubbetid hamnar vi i utforskning av vad själen har för tanke och idé med livet. Det som fyller människan med djup och personlig meningsfullhet. Ur den grunden byggs balans och funktion som påverkar genomslagskraften i ledarskapet, medarbetarnas personliga växande på jobbet (och därmed välmående) samt lönsamheten.

När ledaren, VD:n, företagsägaren, sätter sig själv i kärnan med sin vision och värdegrund djupt förankrad i sig själv och med ett “mission” grundat i det som fyller honom eller henne med mål och mening samt en förmåga att kommunicera ut detta i alla led får organisationen “puls”. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Utan dig

Utan dig så finns inte ditt företag eller ditt ledarskap. Utan dig finns inte ditt liv. Och ditt liv handlar om mer än ditt företag och professionella ledarskap. Det handlar om dig, din hälsa, din funktion som människa, din familj och dina vänner och det där som du vet att du har inom dig som behöver få komma fram och nyttjas samt delas med andra.

Vad händer i dig när livet händer?

Att hantera obalanser på det privata planet och hålla huvudet kallt på jobbet kan få förödande effekter. Ta hand om det du behöver, när du behöver det. Ledarskapet på jobbet mår bra av att du gör det du ska privat och personligt. De hänger ihop och du optimeras som ledare när du har tillgång till hela dig genom att vara samma människa och person hemma och på jobbet.

Vad är ditt “Varför”?

Åk på Stubbetid för att vidareutveckla dig ledarskap, för att “besjäla” det inifrån din kärna och ut. Åk även för att hantera det som livet bär med sig. Inventera och identifiera sånt som begränsar dig och mejsla fram mer av din egentliga kapacitet. Jag hjälper dig att greppa det abstrakta och omforma det till konkret användbara verktyg. Vi gör också en plan, du och jag, för hur du ska integrera det du får med dig härifrån i din vardag.

Stubbetid® är ingen ledarskapsutbildning – det är ledarskapsutveckling med uppdraget att hjälpa dig ta fram, förankra, vässa och vidareutveckla ditt ledarskap inifrån dig själv, din existentiella drivkraft som människa och själ.

Genom att vi jobbar med hela dig river vi alla eventuella väggar mellan den privata och den professionella personen så att du alltid kan vara den du är, som bäst, transparent och närvarande med alla delar av dig själv.

SÅ bygger vi hållbart självledarskap, leverne och ledarskap på jobbet.