Använd din Stubbetid® till det som är viktigast för dig

Först och främst är du människa, med allt vad det innebär, och Stubbetid är en möjlighet som jag skapat för att företagsledare ska kunna ta hand om sig själva som människor, inifrån sin kärna (det jag kallar själen), genomlysa sitt inre; tankar och känslor, och ut i fysisk praktisk handling.

Du kan jobba med det som är aktuellt för dig. Det kan vara ett livsområde som behöver extra uppmärksamhet, något du behöver hantera i dig själv i relation till någon annan eller en specifik livssituation. Det kan vara att du vill och behöver fördjupa ditt ledarskap genom att utveckla och förankra ditt inre ledarskap, ditt självledarskap. Allting hänger ihop.

Som certifierad Energiolog arbetar jag alltid med helheten hos dig. De områden som kartläggs men som jag inte är rätt person att jobba med lämnar jag med en rekommendation om att anlita en mer kompetent person för just det området.

De områden jag är bra på är just att se till helheten; hur du hänger ihop i hela dig, vilka mönster och präglingar du bär på, vad du drivs av, din själs tanke och idé med livet, energin i dig, vad som hindrar och begränsar dig, vad som gynnar och optimerar dig – för att vara en funktionell människa. Allt detta kartlägger vi genom samtal och frågor kompletterat av min långa erfarenhet av att genomlysa energin i människan. Att se det som inte sägs eller kan tas på men som ändå finns där.

Du sätter ramarna för din Stubbetid utifrån vad du vill jobba med och vilket resultat du vill uppnå. Jag står för helhetstänket för att ge dig bästa möjlighet att få med dig det du behöver för ett hållbart resultat. Så din Stubbetid är din tid för dig, som du är, just nu, just här.

Anledningen till att jag valt företagsledare och andra ledare som exklusiv målgrupp för Stubbetid är att dessa grupper utgörs av människor som har möjligheten att påverka och göra skillnad för så många fler människor tillsammans med sig själva. Genom att företagsledaren tar hand om sig själv som människa utger han eller hon en “puls” till sin familj, sina vänner och sina medarbetare att själva utvecklas och växa som människor. Det sker helt naturligt. Och ännu bättre är det om ledaren redan har en intention att hjälpa sina medarbetare att växa och utnyttja mer av sin egentliga kapacitet. Som människor. Hemma och på jobbet. Vilket gör att människor må bra och fungerar bra utifrån sina personliga resurser.

Använd det du har!

En ledare som går runt på halvfart och inte ser till att nyttja den kapacitet han eller hon egentligen har snuvar företaget och medarbetarna på konfekten. Du vet vad du kan. Innerst inne. Du vet vem du är och vad du skulle vilja göra om bara…. Ja. Vad är det som sitter i vägen? Vad är det som ska till för att du ska börja göra det där som du har inom dig?

Ibland behövs det bara en tanke, ett ord, en insikt och eller ett begrepp som lossar på hela grejen. Som rätar ut frågetecken och visar vägen framåt. Som fyller ledarskapet med mål och mening. Som ger dig inre verktyg för att fylla ditt yttre och professionella ledarskap med varför du är här och börjar göra den skillnad du är här för att göra.